Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΒ: να στηριχτεί η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Η «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ» στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Η Πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών καλεί τους ταξικούς συνδικαλιστές να στηρίξουν και να ψηφίσουν το ανεξάρτητο ταξικό ψηφοδέλτιο της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου.
Έχοντας πίσω μας το προδοτικό ΝΑΙ της ΓΣΕΕ στα μνημόνια, με τα οποία συντάσσεται η πλειοψηφία του ΕΚΒ, τα αλλεπάλληλα λουκέτα, με το πιο πρόσφατο της COCA-COLA αλλά και την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε δραστικά τις συνέπειες του 3ου μνημονίου που μας έκατσαν στο σβέρκο οι ψευτοαριστεροί των κοινοβουλευτικών διαδρόμων, απαιτείται άμεσα ο επαναπροσανατολισμός και ανασυγκρότηση όλων των μαχόμενων δυνάμεων μέσα στο εργατικό κίνημα.
Η Πρωτοβουλία μας δεν παραιτείται από το αυτονόητο δικαίωμα των εργατών για την  ανανέωση του μηχανισμού των συνδικάτων, όπως και της συγκρότησης τους έξω από αυτά, τη στιγμή που η πλειοψηφία της εργατικής τάξης παραμένει εκτός συνδικαλιστικής οργάνωσης και η μαζική ανεργία αποδομεί τα ήδη υπάρχοντα συνδικάτα και συσσωρεύει τον εφεδρικό στρατό εργασίας, έτοιμο για κρέας στα κανόνια του ιμπεριαλισμού.
Η συνδικαλιστική γραφειοκρατία σέρνει ολόκληρη την εργατική τάξη στην καταστροφή με τις 24ωρες απεργιακές τουφεκιές, έχοντας εγκαταλείψει τους αγώνες των εργατών ακόμα κι όταν τραβάνε σχεδόν 60 μέρες απεργίας όπως οι εργάτες της ΒΙΣ.
Η Πρωτοβουλία μας ενισχύει την αυτοοργάνωση των εργατών, προωθεί την αναγκαία ενότητα από τα κάτω παλεύοντας για την οργάνωση της Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ανατραπούν οι αστικές κυβερνήσεις και τα μνημόνιά τους και να αντιμετωπιστούν οι δραματικές συνέπειες της καπιταλιστικής χρεοκοπίας που δεν πρόκειται να βρουν γιατρειά ούτε μέσα στον καπιταλισμό, ούτε μέσα σε ένα εθνικό πλαίσιο.
Kαλούμε σε αυτές τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Βόλου να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ. Να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο τη συγκρότηση του εργατικού κινήματος, με σχέδιο και προοπτική για να αντιμετωπιστούν συλλογικά και από τα κάτω οι καταστροφικές συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.
27 Νοέμβρη 2015
Πρωτοβουλία για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΤΩΝ (Μαγνησίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου