Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΗ: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΚΑΕ ΣΤΙΣ 5ΜΜ




Συντρόφισσες σύντροφοι
η πρωτοβουλία για ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών Αττικής, σας καλεί στην μηνιαία συνέλευσή της το Σάββατο στις 8 Μάρτη, 5μμ, Αθηνάς 67, 3ος όροφος.

 Μπροστά στην 48ωρη απεργία των γραφειοκρατών της ΑΔΕΔΥ, στις 13 & 14 Μάρτη οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους.
Πρέπει να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους ανοίγοντας δρόμο στην ελπίδα. Ανοίγω δρόμο στην ελπίδα, σημαίνει ανοίγω δρόμο στην εξέγερση & την Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας. Οι δωσίλογοι του κυβερνητικού συνδικαλισμού που στήριξαν με τις ψευτοαπεργίες και τις ψευτοκινητοποιήσεις τα μνημόνια και την κυβέρνηση πρέπει να πάρουν δρόμο!

Οι απολυμένες καθαρίστριες φωνάζουν:
«Η ζωή μας σταμάτησε όταν μας στέρησαν το δικαίωμα στη δουλειά.»
Τώρα το κοινωνικό έγκλημα της απόλυσης, η κυβέρνηση το κάνει νόμο, το διευρύνει και απολύει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, στις 22 Μάρτη. Στον Ιδιωτικό τομέα τα εργοστάσια κλείνουν και οι στρατιές των ανέργων πλημμυρίζουν τους δρόμους. Κι όμως, η κυβέρνηση νοιάζεται πως θα απελευθερώσει πλήρως τις απολύσεις για τους καπιταλιστές!

Συντρόφισσες σύντροφοι,
σας καλούμε να συζητήσουμε για το πως θα ενωθεί η λαϊκή οργή σε ένα μεγάλο ποτάμι της εξέγερσης. Για την οργάνωση του αγώνα σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα και ανέργους.
Για την προοπτική της εργατικής εξουσίας που θα δώσει δουλειά ψωμί και ελπίδα στο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου