Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία ταξικής οργής στο κατάστημα Praktiker στο Αιγάλεω: Πέμπτη 20/2 στις 6μμ



Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνάντηση που κάλεσε η πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών σχετικά με τη δολοφονία του απολυμένου εργαζόμενου στο Praktiker

Κοινός τόπος όλων ήταν πως η εργατική τάξη αδυνατεί να ζήσει μέσα σε αυτό το σύστημα και από αυτή την άποψη οι αυτοκτονίες άνεργων-απολυμένων-απλήρωτων και κάθε στρώματος που καταστρέφεται δεν αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά. Αποτελούν τον εφιάλτη που ονειρεύονται οι καπιταλιστές για όλη την εργαζόμενη κι άνεργη εργατική τάξη και για όλο το λαό. 

Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν λίγες δεκάδες σύντροφοι και συναγωνιστές. Τώρα έχουμε καθήκον να ανοίξουμε πλατιά το ζήτημα που παίρνει διαστάσεις κυριολεκτικά ή ζωής ή θανάτου. 

Κάθε εργαζόμενος στο Praktiker, κάθε αγωνιστής της ζωής, κάθε σύντροφος της αριστεράς και του α/α χώρου οφείλουμε από κοινού να συζητήσουμε και να εκπονήσουμε ένα σχέδιο μάχης για να μην περάσει στα ψιλά η δολοφονία του συναδέλφου μας στο Praktiker

Πρώτο ραντεβού μάχης και αγώνα αποφασίστηκε να δοθεί στο κατάστημα όπου εργαζόταν ο δολοφονημένος εργαζόμενος Σ.Β.: στο Αιγάλεω επί της Ιεράς Οδού. Την Πέμπτη 20 Φλεβάρη συγκεντρωνόμαστε στην Ιερά Οδό 339 απέναντι από το 9ο δημοτικό σχολείο, στις 6μμ. 

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό και αφορά όλους.

Η πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών καλεί και συμμετέχει στη διαμαρτυρία ενάντια στις καπιταλιστικές δολοφονίες!

Πέμπτη 20/2/14
Κατάστημα Praktiker, Ιερά οδός 339, Αιγάλεω-Χαιδάρι
6 το απόγευμα

πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου