Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Παναθηναϊκή Συνέλευση της πρωτοβουλίας για Ανεξάρτητου Κέντρου Αγώνα Εργατών: Κυριακή 29/9 στην αίθουσα του σωματείου ΜΕΤΡΟ


Η δολοφονία του αντιφασίστα εργάτη Παύλου Φύσσα και η δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, είναι μια τομή στην δράση των φασιστών της Χρυσής Αυγής, με την ανοχή και την παρότρυνση του κράτους και της κυβέρνησης. Είναι το πέρασμα σε μια επίθεση κατευθείαν σε αγωνιστές του εργατικού και αντιφασιστικού αγώνα.

Συζητάμε λοιπόν για να καθορίσουμε τα βήματα της Πρωτοβουλίας, με κέντρο του προβληματισμού μας τη διαμόρφωση μιας αντιφασιστικής, αντικυβερνητικής και αντικαπιταλιστικής πολιτικής γραμμής μέσα στο εργατικό κίνημα.

Ταυτόχρονα το νέο κύμα της επίθεσης που προετοιμάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η προετοιμασία του νέου μνημονίου, μας καλεί να δούμε και συνολικότερα την ανάγκη μιας εργατικής επαναστατικής παρέμβασης, και σε πανελλαδική κλίμακα, αξιοποιώντας την συνέλευση εργατικών κινήσεων, επιτροπών αγώνα γειτονιών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕΤ.


Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου